banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Cahilliğin böyleside oldu!

Altaylı Öğle'nin farzını 5 rekata çıkardı!

Camiden çıkan BDP'li protestoculara "öğle namazı kaç rekat" sorusunu soran polisi eleştiren Fatih Altaylı, öğle namazını Hanefiler için 4 rekattan 5 rekata çıkardı.

"Şafilerde 4 Rekat, Hanefilerde 5 Rekat"

Fatih Altaylı Hanefi mezbehi için 4 rekat olan öğle namazı farzını 5 rekata çıkardı.

Van'da Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nun bazı bağımsız milletvekili adaylarını veto etmesini protesto eden göstericilerin Camiiye saklandığı bilgisine ulaşan polis, camiden çıkan şüphelendiği kişilere öğle namazının kaç rekat olduğunu sormuştu. Polis doğru cevabı bilemeyen 10 eylemci gözaltına almıştı..

Habertürk'te bu durumu eleştiren Altaylı cahilliğinin kurbanı oldu.

Altaylı'ya Göre Öğle Namazı 5 Rekat

Fatih Altaylı öğle namazına dört rekat diyen şüpheli şahıslara sahip çıkarken polislere de "enayi" diyerek yerin dibine sokmaya çalıştı. Fakat kendi sözleriyle bilgisizliğine yenik düştü..

F. Altaylı, "Yav kardeşim sen bu kadar mı cahilsin polis efendi! her mezhepte farklı kardeşim. ŞAFİLER DÖRT HANEFİLER BEŞ..." dedi.

Fatih Altaylı'ya hatırlatalım.

Öğle namazı 4 rekat İlk Sünnet, 4 Rekat Farz, 2 rekat son sünnet toplam 10 rekattır.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.