banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ÇAĞLAYAN OKULLARI ÖDÜL TÖRENİ


Çağlayan Okulları 5 Haziran 2013 Çarşamba günü Saat=17.00’de Karaköprü’deki Çağlayan Kültür Merkezinde ilde, bölgede, ulusal ve uluslararası yarışmalarda şampiyon olan öğrencileri için ödül töreni düzenledi.
Törene Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Belediye Başkanları, Emniyet Müdürü, Rektör, Dekanlar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ,İl Müdürleri, Veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından  Halk Oyunları gösterisi, Çağlayan Okulları Genel Müdürünün açılış konuşması ile devam etti.
İlköğretim ve Lise kategorilerinde Spor, Sanat ve Bilimde Şampiyon olan öğrenciler madalya ve plaketin yanında “para ödülü”  ile ödüllendirildi. Ödül töreninde ilde, bölgede ve Türkiye’de şampiyon olan yaklaşık 100 öğrenci ödüllendirildi.
Çağlayan Okulları Genel Müdürü Sayın Taner HAFIZOĞLU :
“Geleceğimizi şekillendirecek sağlam karakterli, iç referansları güçlü, kendi kültürünü özümsemiş ve dünyayı da iyi bilen fertler yetiştirmek hedefimiz, bu bağlamda biz elimize gelen her öğrenciyi bir çekirdek kabul ediyor ve her çekirdekte de çınar olma potansiyeli olduğuna inanıyoruz.
Yarınlar yorgun ve bezgin insanların değil bu uğurda rahatını terk edebilen fedakâr insanların olacaktır. Bu bağlamda dinlenmeyi bir başka bahara tehir etmiş ve insanlık sevgisi omuzlarına ciddi sorumluluklar yüklemiş bir anlayışın egemen olduğu çağlayan zemininde parola hep “daha yok mu” şeklindedir.
Çağlayan okulları kurulduğu 1991 yılından bu güne kadar geçen 22 yıllık süreçte hep bu anlayışla hareket etmiş ve sürekli büyüyen bir başarı grafiği ortaya koymuştur. Bu gün geldiğimiz noktada üniversite sınavlarında il birinciliklerinin tamamını ve Türkiye birinciliğini, liselere yerleştirme sınavlarında ildeki ilk on öğrencinin dokuzunu çıkaran, Ulusal bilim olimpiyatlarında altın madalyalar alabilen, bilim milli takımında öğrencisi olan ve uluslararası akredite edilmiş diploma programı yürüten bir konuma gelmiştir.
Bu program “takdir etmek aynı zamanda teşvik etmektir” anlayışının bir neticesidir. Arkadaşlarım sizlere başarılardan oluşan bir buket takdim edecekler.
Teşriflerinizden için hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.