banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Cafede pompalı dehşeti
Şanlıurfa'nın Açıksu Caddesi'nde bu akşam saatlerinde  19.30 da bir İnternet Cafe de Amca çocukları olan Mustafa T. ile Adnan T. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa T. Sinirlenerek Amca çocuğu Adnan T' yi pompalı tüfekle kasığından yaraladı.

İnternet Cafe'deki müşteriler hemen polis ve 112'e haber vermesi üzerine üzerine olay yerine gelen 112 sağlık çalışanları yaralı olarak yerde yatan Adnan T.yı hemen sedle ile ambulansa alarak ilk müdahale'yi ambulans içersinde yaptıktan sonra, acilen Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde müdahaleye alındı.

Burada Doktorlar tarafından müdahale edilen Adnan T'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Olayı duyan ailesi ve akrabaları hastaneye akın etti. Polis ekipleri Olay  yeri olan internet cafe'de inceleme yaparak, cafede bulunan cafe işletmecisinden ve müşterilerden bilgi aldı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.