banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Buzağı kanalizasyon çukuruna düştü

 Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, Fırat Mahallesi 7. Sokakta Şanlıurfa Su Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) tarafından açılan kanalizasyon çukuruna düşen buzağı kepçe yardımı ile kurtarıldı.

Mehmet Bali bu sabah saat 09.00 sıralarında çocuğu ile birlikte kendisine ait buzağısını satmak için Fırat Mahallesinde bulunan hayvan pazarına götürdü.  Hayvan pazarında buzağısına müşteri bulamayan Bali, buzağısını alarak çocuğu ile birlikte evine dönmek istedi. Yolda giderken, ŞUSKİ tarafından açılan çukuru fark edemeyen buzağı yaklaşık 2 metrelik çukura düştü. Buzağıya bağlı ipi tutan çocuk ise çukura düşme tehlikesi geçirdi. Çocuğun çukura düşmesini engelleyen Mehmet Bali durumu belediye ekiplerine haber verdi. 1 saat sonra olay yerine gelen ekipler buzağıyı kepçe yardımı ile çukurdan çıkardı.

ŞUŞKİ ekiplerinin kanalizasyon yaptığı alanda herhangi bir önlem almadığını ve olaya geç müdahale edildiğini iddia eden Mehmet Bali, duruma tepki gösterdi.

ŞUŞKİ yetkilileri ise kanalizasyon çalışmasının devam ettiğine dikkat çekerek, vatandaşın şikâyeti üzerine en kısa zamanda olay yerine ekipleri yönlendirdiklerini ve buzağıyı çukurdan çıkardıklarını belirttiler. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.