banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Büyükşehirle Çalışmalar Son Sürat

Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan çadır kentin zemin düzleştirme çalışmaları için seferber olurken, öte yandan da şehir merkezinde çalışıyor.

Suruç’taki Suriyeli Misafirlerin kalacağı Yatılı Bölge Okulu yanındaki 40 dönümlük alanda; 35 kamyon malzeme kullanılarak 400 ton mekanik dolgu, 82 ton mucur ve 170 ton rotmiks kumu (soğuk asfalt) ile zemin düzleştirme çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaköprü’de okul ve park yollarını da yaparak iyileştirme çalışmalarını tamamladılar.

Kent merkezinde okul yolları, yol rakım düşürme ve kaldırım çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, şehrin genelinde çalışarak Şanlıurfa’ya modern bir kimlik kazandırmaya devam ediyor.

Yakubiye ve Eyyübiye Mahallelerindeki 19 metre genişliğindeki yolun 1700 mtrelik orta refüj çalışmaları tamamlanarak, bu bölgedeki yeni yolların 850 metrekarelik kaldırım çalışmaları da bitirildi.

Ayrıca Şanlıurfa Hipodrumunun bozuk olan 1 kilometrelik yolu yeniden asfaltanarak bağlantı yollarında yama çalışmaları sürdürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.