banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Büyükşehir'i harekete geçiren görüntü


Suruç’ta oluşan evsel atıkların miktarı nüfusla birlikte aynı şekilde hızlı bir artış göstermektedir. Halk sağlığını tehdit eden bu durum karşısında Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca bir dizi tedbirler başlatılmıştır.

Alınan bu tedbirler kapsamında 20 gün gibi kısa bir sürede 4 bin 500 Ton evsel atık Suruç çöp merkezinden taşıyan Büyükşehir Ekipleri tarafından Şanlıurfa Katı Atık Düzenli Depolama sahasında bertaraf edilerek, temizlenen çöp sahası ilaçlanıp steril hale getirilmiştir.

Suruç İlçesinde halk sağlığı açısından herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmemesi için çöp taşıma, bertaraf işlemi ile ilaçlama ve sterilizasyon çalışmaları düzenli bir şekilde sürdürülmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.