banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Büyükşehir'den İş Güvenliği Ve Sağlığı Semineri

Türkiye’de iş güvenliği ve iş sağlığı konusunda karşılaşılması muhtemel olaylara karşın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından bütün Büyükşehir Belediye çalışanlarına uygulamalı eğitim ve seminer olmak üzere 2 haftalık eğitim verildi.

Türkiye’deki bütün Büyükşehir Belediyeleri arasında bir ilki gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İş sağlığı uzmanlarıyla personeli bilgilendirerek oluşabilecek olumsuz durumlar hakkında ve yaşanabilecek sağlık sorunlarından dolayı eğitim düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi emsal gösterilecek bir çalışmayla; Çalışanların çalışma hayatının her safhasında karşılarına çıkan sorunlarla ilgili Acil durum eylem planı, risk durumu semineri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.