banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Büyükşehir Zabıta Bayram Denetiminde


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa’da alışverişin yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların daha rahat bir ortamda bayram ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için denetimlerini sıklaştıran Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü Belediyelerinin Zabıta ekipleriyle ilçelerde ortak denetim yaptı.
Kent genelinde Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük eşlik ederken, Eyyübiye İlçe sınırları içersindeki denetime Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Ateş, Haliliye İlçesindeki denetime Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü Müslüm Sade ve Karaköprü ilçesinde yapılan denetimlere Karaköprü Belediyesi Zabıta Amiri Mehmet Akçan’da katıldı.
Denetimlerde bayram öncesi tezgahlarda satılan şeker, lokum, çikolataların kullanıma uygun olup olmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, işgal yapan esnaflarında işgalini kaldırttı.
Denetimler sırasında oda başkanlarıyla da görüşen Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük esnaflara Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi’nin selamını iletip bayramlarını tebrik etti. Vatandaşların bayram alış verişlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten “Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük “Büyükşehir Belediyesi olarak Büyükşehir, ilçe ayrımı yapmadan denetimlerimizi sürdürüyoruz”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.