banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Büyükşehir Salgın Hastalıklara Karşın Suruç’ta İlaçlama Yaptı

Geçtiğimiz hafta Suriye’den, Suruç İlçesine geçiş yapan Kobanililere ilk günden itibaren yardım ve lojistik desteklerle yetişen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yardımların yanında oradaki Kobanili misafirlerin sağlıklı ortamda kalabilmeleri için ilaçlama çalışmalarını da başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusunda Suruç’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da ilk günden itibaren bölgede çalışmaları koordine ediyor.

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde vektör ve zararlı haşarelerle ilgili ilaçlama çalışmalarını sürdürürken, Suruç’taki Kobanililerin yaşam alanlarında salgın hastalıklara tedbir amaçlı olarak yapılan ilaçlama çalışmaları rutin aralıklarla devam edecek.

Ayrıca misafirlerin kaldıkları Suruç Yatılı Bölge Okulu’nun bahçe ve lavabolarında, Süleyman Şah Konaklama Alanı, Çukobirlik Alanı, Suruç Sosyal Kültür Evi, camii ve taziye evleriyle birlikte sınır bölgesinde de büyük bir titizlikle ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.