banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

BÜYÜKŞEHİR METROBÜS YOLUNUN YAPIMINI SÜRDÜRÜYOR

 
Bir yandan BRT(Metrobüs Sistemi) yolunu Kapaklı Pasajından Atatürk Bulvarı yönünde ilerleten Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda fiber internet hatlarını da yer altına alarak, ulaşım ve fen işleri ekiplerince bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Kapaklı Pasajından Eski Vilayet Meydanı’na kadar olan kısımda, ağaçlara dokunmadan orta refüjleri daraltarak trafik akışını hızlandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  fiber internet hattını trafik akışını engellemeden orta refüjden yer altına döşeyerek, yeni trafik akış düzenlemesine de imkan sağladı.
 
Karakoyun İş Merkezi (Ahmet Bahçıvan) altındaki tünele giriş imkanı sağlayan yeni trafik düzenlemesinin ardından bölgede üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise, caddede asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarını hızlandırdı.
 
Cemre Tesislerinden Haleplibahçe’ye kadar olacak şekilde düzenlemenin yapıldığı metrobüs sisteminin önümüzdeki günlerde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.
 
AKŞEMSETTİN’E BETON PARKE
 
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Haliliye İlçesi Akşemsettin Mahallesi’nde Balıklıgöl Devlet Hastanesi yanındaki caddede kilitli parke düzenleme çalışması yapıyor.
 
Cadde üzerinde bazı çökmelerin yaşandığı bölgede esnafların ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yolda bozuk olan 100 metrekarelik zemini önce söken ardından standardına uygun döşeme işleri gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.