banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİYLE CEYLANPINAR’DA TAKDİR TOPLUYOR

 

Ceylanpınar'da 2015 yılı sonuna kadar 86,6 kilometre 1 ve 2. kat sathi asfalt sermeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şuana kadar bu hedefin 69 kilometresini tamamlarken, 45.3 kilometrelik yola da stabilize çalışması yaptı.

Aşağı ve Yukarı Doruklu-Yeşiltepe-Han-Kızıltepe devlet yol ayrımında 20 kilometrelik 1. Kat asfalt kaplama işini kendi ekipleri ve kendi araçlarıyla asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca birçok mahalle yolunu sathi asfalta kavuşturuyor.

KIRSALDA KAZALARA SEBEP OLAN YOLLAR ONARILDI

Ceylanpınar kırsalında kazalara sebep olan yolların Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldığını ifade eden Ceylanpınar Belediyesi İlçe Meclis Üyesi Yusuf Geçer, “Daha önceki asfaltımız kazalara sebebiyet veriyordu. Yollarımız yer yer çukurlaşmıştı. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine minnettarız” dedi.

Şerif ve Mehmet Saldanlı Kardeşler ise “ Yollarımız daha önceden bozuktu. Büyükşehir Belediyesi yollarımızı onardı. Allah onlardan razı olsun. Emeği geçenlere başta Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

BAHÇELİEVLER’DE BETON PARKE SEVİNCİ

Ceylanpınar İlçesinde Cumhuriyet Mahallesinin ardından Bahçelievler 352. Sokakta beton parke döşeme işine devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri şuana kadar 70 bin metrekare kilitli parke yaparak Ceylanpınar’ın caddelerini çamur, tozdan ve kirlilikten kurtardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.