banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Büyükşehir, Çorba Evleriyle Viranşehirlilere Hizmet Ediyor



Viranşehir İlçesi Kışla Mahallesi 28 Mart Caddesi'nde kiraladığı bir işyerini çorba evine dönüştüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sabahın erken saatlerinde uyanarak okula giden öğrencilerin ve işlerine giden işçiler için sıcak çorba imkanı sağladı.

Sabah evden çıktıklarında sıcak çorba ikramından duydukları memnuniyeti aktaran Viranşehirliler, “Çorba evi açıldığından bu yana evden çıkar çıkmaz ilk buraya geliyoruz. Burada çorbamızı içiyoruz” şeklinde konuştular.

Bu çorba evleriyle yoksul vatandaşlarında faydalandığını söyleyen Viranşehirliler, “Bu hizmeti bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.  

10 Çorba Evi 2 İkram Çeşmesi’nde 32 Bin Kişiye Sıcak Çorba

Merkez ilçelerde 9 ayrı noktada, Suruç Siverek ve Viranşehir olmak üzere 3 ayrı ilçede, toplamda 12 Çorba Evinde günde 32 bin kişiye her gün sıcak çorba ikram eden Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların takdirini topluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.