banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Büyükşehir Belediyesi’den Urfa’da Bir İlk!

KAPALI YÜZME HAVUZUNDA KIZ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ YÜZME KURSU

           Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda 7-14 yaş grubu kız çocuklarına yönelik ücretsiz yüzme kursuna başlıyor.

 

           Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatıyla sadece kız çocuklarına yönelik başlatılacak olan ücretsiz yüzme kursu Urfa’da bir ilk olma özelliğini taşıyor.

 

           Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi: 

 

           “Yüzme kursuna müracaat etmek isteyen 7-14 yaş grubu kız çocuklarımızın velileriyle birlikte mesai saatleri içersinde ŞUTİM bitişiğinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na gelerek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kurslarımız bugün itibariyle başlamıştır. Beden Öğretmeni Kadın Antrenörleri eşliğinde verilecek olan yüzme kursu dolayısıyla Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Çarşamba ve Cuma Günleri saat 12’ye kadar diğer bayanlara hizmet veremeyecektir. Bu yüzden havuzumuzdan faydalanmak isteyen kadınlarımızın belirtilen günlerde belirtilen saatler dışında gelmeleri önemle rica olunur”

 

          Hafta içi Çarşamba ve Cuma Günleri 10 ila 12 saatleri arasında verilecek olan yüzme kurslarına kız çocuklarının yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.