banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Büyükşehir Adayı Beyazgül'den Başkan Çiftçi'ye Ziyaret

 
Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa’mıza hizmet eden Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimize parti olarak adaylık konusunda devir söz konusu. 2001 yılında başlamış olduğumuz AK Parti yolculuğunda bir çok kademede görevlerde bulunduk. 10 yıldır Belde Belediye Başkanlığından başlayan bir yönetim sürecini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı ile sürdürerek Allah’ın izni ile 31 Martta sonlandıracağız. Yerel yönetimlerde seçim sürecine giriyoruz. Ben adayımıza, partimize ve tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’e başarılar diliyorum" dedi.
BAŞKAN ÇİFTÇİ: ADAYIMIZIN YANINDAYIZ
Her zaman partisine ve Şanlıurfa'ya hizmet etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "AK Parti bir davadır. Genel Başkanımızın tercihi, başımızın ve gözümüzün üzerinde yeri var. Adayımızın her şekli ile yanında olduğumuzu hem bu seçim sürecinde hem de ihtiyaç duyulduğunda yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Önceden belirttiğimiz gibi bundan 2-3 ay önce Cumhurbaşkanımız ile bir görüşmemiz olmuştu. Şahsi sağlık sebeplerinden dolayı kendisinden affımızı istemiştik. Allah razı olsun partimizde emeği olan, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve il başkanı olarak birlikte çalıştığımız, Belediyelerimizin uygulamalarını bilen bir kardeşimize adaylık tevdi edildi. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bugün de sağ olsunlar Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yanında olduğumuzu, hep birlikte AK Parti'ye ve Şanlıurfa’ya hizmet edeceğimizi, bu süreci birlikte yürüteceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.
BEYAZGÜL: ALDIĞIM BU BAYRAĞI DAHA DA İLERİYE GÖTÜRECEĞİM
Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ve Başkanımız Nihat Çiftçi’yi merkez teşkilat Yerel yönetim başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik. İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdiğimde ilk geldiğimiz yer Şanlıurfa Belediyesiydi. O tarihlerde göreve burada başladık. Bugüne kadar Şanlıurfa’ya hizmeti olmuş olan tüm Başkanlarımıza ve Urfa’nın kurtuluşunda önderlik yapan 12’ler ve aşiret önderlerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine Şanlıurfa’da emeği geçen tüm siyasilere ve fikir üretenlere teşekkür ediyorum. Nihat Başkanımızın da ifade ettiği gibi ya kesişerek ya da devrederek görevlerimiz olmuştur. Kendileri ile hep uyum içerisinde çalıştık ve İl Başkanlığı döneminde kendileri Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Gerçekten uyumlu, güzel ve seviyeli çalışmamız olmuştur. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her bir değişim, geçmişimize vefa göstermekle ve geçmişimizdeki birikimlerden faydalanmak ile birlikte bir umuttur. Bugüne kadar yapılanları kabullenmek ve onlara gerekli teşekkürü yapmak ile birlikte vatandaşlarımızın bizden beklediği şudur ki aldığım bu bayrağı daha ileri bir noktaya götürmek üzere verilmiştir" ifadelerini kullandı.
"BU YOLU ALLAH'IN İZNİ İLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"
Zeynel Abidin Beyazgül değerlendirmesinin ilerleyen cümlelerinde "Devam eden bu süreçte halkımızın beklentilerini önemseyeceğiz ve Belediye Başkanı seçildiğimizde neler yapacağız hakkında çalışmalarımızı yapacağız. Şanlıurfa'mız için çok önemli hayallerimiz var ve benim özlemimde daha yeşil bir Urfa, yaşam alanlarının daha gelişkin olduğu bir Urfa. Bisiklet yolları, yaya yolları, oturma alanları, park ve bahçelerinin daha fazla olacağı bir Urfa hayal ediyoruz. Hepimizin sevdiği daha Şirin bir Urfa için Allah’ın izni ile kollarımızı sıvalayacağız. Geçmişin birikiminden bugüne kadar hizmet eden başta Nihat Bey olmak üzere yerel konuda kendilerini yetiştirenlerden faydalanacağız ve bu yolu Allah’ın izni ile birlikte yürüyeceğiz. Çünkü Urfa sorunlarını birlikte yürümekle çözebilir”  şeklinde konuştu.
Ziyarette Başkan Çiftçi, aday Beyazgül'e günün anısına kendisinin kaleme aldığı Hayat Yolu adlı kitabını hediye etti.
Öte yandan Zeynel Abidin Beyazgül'e AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Faruk Bayuk, Cemil Çadak ve Bekir Kan ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.