banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Büyükhatipoğlu Brifing Verdi


Şanlıurfa Su Kanal İşleri (ŞUSKİ ) Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Müdürlüğünün geleceğe yönelik çalışmalarıyla ilgili brifing verdi.    
Şanlıurfa Hilton Otelinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına, Şanlıurfa Merkez İlçe Belediye Başkanları, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Teknik personel ve DSİ 15.Bölge Müdürü Numan Doğan GÜNDÜZ'ün de katıldı bir toplantı yapıldı.  
    Toplantıda Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa’nın Büyükşehir statüsüne geçişiyle beraber kurulan Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürlüğünün şehrin geleceğe yönelik çalışmalarının ve projeksiyonlarının hazırlandığını ifade ederek, köylere su götürme, arıtma tesisleri, katı atık tesisi ve isale hatlarının devamı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları ve Belediyelerin karşılaştıkları sorunlar konusunda çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu.
     15.Bölge Müdürü Numan Doğan GÜNDÜZ'de Şanlıurfa yaptıkları çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulundu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.