banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Büyük protesto
İslami kuruluşlar 28 Ocak Cuma günü Fatih Camii'nde cuma namazı sonrasında Mısır halkının ayaklanmasını destekleyen bir eylem çağrısında bulundular.

HAKSÖZ-HABER

Tunus halkının Bin Ali diktatörünü devirmesinin ardından Mısır halkı da on yıllardır despotik tahakkümünü sürdüren Mübarek yönetimine karşı ayaklandı. Protestolar polis şiddetine rağmen devam ederken yarınki cuma namazı sonrasında birçok yerde dev gösterilerin yapılacağı öğrenildi.

Özgür-Der, Mazlumder, İHH, Medeniyet Derneği, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Anadolu Platformu, Fatih Akıncıları Derneği, Akabe Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı ve Hikmet Vakfı'nın aralarında bulunduğu İslami kuruluşlar Tunus halkından sonra Mısır halkının Mısır diktasına karşı mücadelesini selamlamaya hazırlanıyorlar.

Sokakları, meydanları özgürlük talebiyle dolduran Mısır halkıyla dayanışmak ve taleplerine destek vermek üzere İslami kuruluşlar yarın (28 Ocak Cuma) Fatih Camii'nde Cuma namazı sonrasında kitlesel bir basın açıklaması yapacaklar. Duyarlı herkesin eyleme katılması bekleniyor.

Tarih: 28 Ocak 2011 Cuma

Saat: Cuma Namazı sonrası

Yer: Fatih Camii Avlusu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.