banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Burun; İsrail'in Saldırısını Kınıyoruz
Genel-İş işyeri temsilcisi Hikmet Burun; İsrail'in saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde Belediye başkanlarının tutuklanması basın açıklaması ile proteste edildi.  25.haftadır eylem yapılıyor.
Belediye başkanlarının tutuklanması basın açıklaması ile proteste edildiği eylemde, Basın açıklamasını yapan Genel-İş işyeri temsilcisi Hikmet Burun,son siyasal gelişmeleri ve süreci değerlendirdi.
Viranşehir belediyesi önünde yapılan basın açıklamasında BDP İlçe başkanı M.Ali TÜRK, belediye başkan vekilimiz Mehmet BURUN, belediye başkan yardımcıları,belediye meclis üyeleri, BDP ilçe yöneticileri Eğitim-sen ilçe başkanı ve yöneticileri ve belediye personelleri katıldı. Belediye personelleri adına açıklama yapan Genel-İş işyeri temsilcisi Hikmet Burun; İsrail'in saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi. Diğer taraftan ülke içerisinde operasyonların devam ettiğini, kan ve gözyaşının dinmediğini, bu durumun bütün ülkeyi acıya boğduğunu ve bir an önce son bulması gerektiğini belirten Hikmet Burun , başbakanın Filistin halkının sorunlarına ve HAMAS'a gösterdiği ilgi ve yakınlığı kendi ülkesindeki sorun ve demokrasi güçlerine niçin göstermediğini sordu.Çocuk ve gençlerin öldürülmesi,cezaevlerine konulması,halkın iradesi olan milletvekillerine saldırıların yapılmasını da kınadıklarını dile getirdi. tutuklu bulunan belediye başkanları ve siyasetçilerin derhal serbest bırakılmasını ve barış ortamının sağlanmasını istediklerini belirtti.basın açıklaması katılımcıların alkışları ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.