banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Bursalılar yılın ilk sabah namazı için Ulu Cami'ye koştu

Bursa’da 2016 yılının ilk sabah namazı için kentin tarihi camilerinden olan Ulu Cami’ye akın eden halk, içerde yer bulamadığı için dışarda kaldı.

Havanın soğuk olmasına aldırış etmeyen binlerce kişi, yeni yılın ilk sabah namazını kılmak için Ulu Cami’yi doldurdu.  Yoğunluk dolayısıyla adeta Cuma namazlarını andıran sabah vaktinde birçok kişinin içerde yer bulamadığı için dışarıda kaldığı görüldü.

Bursa Atatürk Caddesi sabah namazına gelen halkın araçlarını yola park etmesiyle yollar kapanma noktasına gelirken, sadece tramvay şeridinden trafik akışı sağlandı. Yolun namazdan sonra açılması ise uzun bir süre aldı.

Sabah namazını Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kıldırdı. Aşr-ı şerif okunup dualar edildikten sonra cemaatten kimileri evlerine kimileri de iş yerlerine döndü. (Zeki Aras –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.