banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Bursa'da PKK'linin evinde uyuşturucu ele geçirildi

Bursa merkez Yıldırım ilçesi Yavuz Selim ve Ulus mahallelerinde PKK'ye yönelik propaganda yapmak suçundan aranan E.A. isimli kişinin, evine yapılan baskında uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Bursa Merkez Yıldırım ilçesi Yavuz Selim ve Ulus mahallelerinde PKK'nin propagandasını yapmak suçundan aranan E.A isimli kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı da tespit edildi.

Yapılan tespit üzerine E.A’nın, uyuşturucu ticareti yapan E.Y, M.K, D.L isimli kişilerle bağlantılı olduğunu belirledi. Söz konusu kişilere yönelik yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti ve terör örgütü üyeliği şüpheleriyle 4'ü de yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda 682 gram metamfetamin maddesi, 10 gram esrar, 6 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Öte yandan, Gürsu ve Osmangazi ilçelerinde de bu kişilerin uyuşturucu ticareti yaparken bağlantıya geçtikleri tespit edilen H.A, O.C.T, C.T, M.E, M.Y, M.C, M.C.T ve C.A isimli şahısların da gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 kişiden 9'unun tutuklandığı bildirildi. (Zeki Aras- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.