banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

Bursa'da büyük orman yangını

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Gündoğdu Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayılan yangın ormanın büyük bir bölümünü etkisi altına aldı.

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Gündoğdu Mahallesi mevkiinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını kısa sürede büyüdü. Yangına bir söndürme helikopteri ile orman bölge müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 15.00 sıralarında Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Gündoğdu Mahallesi yakınlarında ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple başladı.

Köylülerden edinilen bilgiye göre rüzgârında etkisiyle çevreye yayılan yangın kısa sürede büyüdü.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra havadan bir  yangın söndürme helikopterinin yangına müdahale ettiği belirtildi. (Zeki Aras –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.