banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bursa'da bir hizmet kapısı daha açıldı

Bursa İkra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İkra-Der), 9’uncu temsilciliğini Yıldırım ilçesine bağlı Teleferik semtinde hizmete açtı.

Dernek binasında yapılan açılışa, Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü Cemil Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Ufuk Özcan’ın sunuculuğunda gerçekleşen programa konuşmacı olarak İTTİHAD üyesi âlimlerden Molla Cemal Çınar katıldı.

Hayır kapısı açmanın öneminden bahseden Çınar, yapılan hizmetlerin asla karşılıksız kalmayacağını ve ahirette mutlaka karşılık bulağını söyledi.

Böylesi derneklerin çoğalması gerektiğini vurgulayan Molla Cemal Çınar, “Bugün bizim de bu türden derneklerle birlikte hareket etmemiz gerekiyor ki, istikbalimizi inşa edelim.”dedi.

Günümüz gençlerini internet cafelerden koparılması gerektiğini ifade eden Çınar, “Onlarında böylesi derneklere gelip sohbetlere iştirak etmesi gerekiyor. Çünkü ancak bu şekilde onlarda ahretlerini kurtarabilirler.” diye konuştu.

Program yapılan konuşmaların ardından verilen ikramlarla birlikte son buldu. (Zeki Aras/Sezer Özer –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.