banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bursa şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını anacak

Yaptığı kitlesel etkinliklerle sürekli gündeme gelen Peygamber Sevdalıları Platformunun Bursa Koordinatörlüğü, 6- 8 Ekim tarihlerinde PKK’liler tarafından katledilen şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının anılacağı bir program düzenleyecek.

Platformun Bursa Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı’nda fakir ve yoksul ailelere kurban eti dağıtmak için yola çıkan gençlerin, PKK’lilerce hunharca ve vahşi bir şekilde katledildiklerine vurgu yapıldı.

Açıklamanın devamında,  Kurban Bayramı şehitlerinin anılacağı 4 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa şehit Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz’ünde katılacağı bildirildi.

Programa bütün Bursa halkı davet edilirken girişlerin ücretsiz olduğu ve bayanlara da yer ayrıldığı belirtildi.(Zeki Aras –İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.