banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Bursa maçına Beşiktaş taraftarı alınmayacak

Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun böyle bir karar aldığını belirterek, iki takım arasındaki kırgınlığın giderilmesi için başkanların ve yöneticilerin karşılıklı görüşmesi gerektiğini söyledi.

Spor İl Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu başkanlığında Emniyet Müdürlüğü'nde toplandı. Emniyet, jandarma, Bursaspor, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve taraftar derneklerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Beşiktaş taraftarının maça alınmaması kararlaştırıldı.
 
Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Beşiktaş taraftarını pazar günü oynanacak müsabakaya almayacaklarını belirterek, "İki takım arasındaki kırgınlığın giderilmesi için yöneticilerin karşılıklı görüşmesi gerekiyor. Bursaspor'un şampiyon olması kesinleşseydi Beşiktaş taraftarlarını alacaktık. Ancak stresli bir maç olacak. Bu yüzden Beşiktaş taraftarlarını maça almayacağız" dedi.

Pazar günü oynanacak karşılaşmada bini aşkın polisin görev yapacağı, alkollü seyircinin maça girmesine izin verilmeyeceği, karaborsa bilet satışının önüne geçmek için mali polisin de görev yapacağı öğrenildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.