banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bursa Emniyet Müdürü, muhtarlara fuhuştan böyle yakındı
Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, park, bahçeler ve ormanlık alanlarda fuhuşun engellenmesini isteyen muhtarlara ilginç bir yanıt verdi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bugün Merkez Yıldırım İlçesi’nde 67 muhtar ile ’Huzur toplantısı’ düzenledi. Sorunları not alan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, muhtarların park, bahçe ve ormanlık alanlarda fuhuş yapılmasına karşı olan tepkilerini yanıtladı.

"KANIMA DOKUNUYOR"

Tarafların isteği olunca yasal olarak müdahale etmelerinin mümkün olmadığını belirten Emniyet Müdürü Kahya, "Dolaşmak için ben de evimden dışarı çıkınca, Kültürpark’ın her ağacın altında bir çift var, her çalının dibi yatak odası gibi.

Her şey meydanda. Bunlar benimde kanıma dokunuyor. Ama iki taraf gönüllü olunca yapacak bir şey yok. Yasalar buna izin vermiyor. Biz kolluk kuveti olarak sadece uyarıyoruz" diye konuştu.

SOKAKTA POLİS SAYISI ARTIYOR

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, huzur ve güvenin daha da artması için polis merkez sayılarının azaltarak burada görev yapan personelin sokaklara çıkacağını söyledi.

Kahya, ’Herkes mahallesinde bir polis merkezi olmasını istiyor. Ancak biz öyle düşünmüyoruz. Her polis merkezinde 70 personel görevli, biz bu personeli sokakta değerlendireceğiz. Böylece asayişi daha iyi sağlamış olacağız" dedi.

Emniyet Müdürü Kahya konuşmasına şöyle devam etti. Her ağacın altı bir suç ortamı gibi. Şehir merkezindeki metruk binalar nasıl suçluları gizliyorsa aynı şekilde ormanlık alandaki ağaçlar da suçluları gizliyor’ diyerek bölgesindeki denetimlerin sıklaştırılmasını istedi.

“Kültürpark’ta her ağacın dibinde bir çift var. Sanki yatak odalarında gibi hareket ediyorlar. Bu, kanıma dokunuyor benim. Ama, her iki taraf gönüllü olunca elden bir şey gelmiyor. Müdahale etsek, özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diye bizi de şikayet ediyorlar. Maalesef yasalarımız böyle” şeklinde karşılık verdi.

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.