banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Buğday pazarında yaz yağmuru felaketi

Yaz mevsiminde nadir rastlanan, dün akşam Şanlıurfa’ya yağan “yaz yağmuru”ndan dolayı İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı büyük zarar gördü.

 

Buğday Pazarının içinde yer altı drenaj sisteminin olmamasından dolayı şiddetli yağmurla birlikte tonlarca buğday, mercimek ve arpa telef oldu.

 

İmam Keskin Buğday Pazarı Esnaf Derneği Başkan vekili Sait Aktaş, zararlarının, suyla giden buğday ve mercimek dışında burada kalan ise küfleniyor” dedi.

 

İmam Keskin Buğday Pazarı Esnaflarından Ramazan Yakışma; “Yağmurdan dolayı yaklaşık 10 ton mercimekim etkilendi” dedi.

 

Mustafa Keskin ise dün akşamki yağmurdan dolayı 3 ton buğdayının zarar gördüğünü belirtti.

 

 

Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise; “Hasar tespit komisyonu ile irtibata geçtik. Bugün hasarınızı tespit edecekler. Hükümetimiz çiftçilerimizi her zaman koruyor. Bu afette de koruyacak. Ayrıca burada tuvalet ve alt yapı yok. Belediye ile de konuştuk. Belediye bu sorunu halledecek diye bize söz verdi” dedi.

 

www.balikligol.com

 

VİDEO

 

 


Buğday pazarında selin bıraktığı zarar balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.