banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Buda resmi kutlanan Ramazan Bayramı VİDEO

Bayramlaşmak için gelenlerle tek tek bayramlaşan Vali Güvenç yaptığı açıklamada: “tüm vatandaşlarımızın huzur ve barış içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyor, bayramın barış ve kardeşlik getirerek kan davalarının sonlanmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.  Vali Güvenç, bayram süresince tatil için trafiğe çıkacaklara dikkatli olmaları uyarısında bulunurken nice bayramları hep birlikte huzur ve sağlıkla karşılamayı diledi.

Çok sayıda katılımcının yer aldığı bayramlaşma merasimine Piyade Albay İhsan Başbozkurt, Belediye Başkanvekili Fevzi Yücetepe, Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, Yahya Akman, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.