banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Buda Nişan Bozma Meydan Savaşı!...

 İki ayrı mahallede devam eden kavgada 6 kişi yaralandı, 21 kişi gözaltına alındı. Polis, kavganın devam etmemesi için gece yarısına kadar mahallede nöbet tuttu.
Edinilen bilgiye göre, Kaya ile Kılıç aileleri çocuklarının mürüvveti için İnan ailesi aracı oldu. Aileler de bu mutluluğa onay vererek genç çiftin nişanını yaptı. Sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı erkek tarafı olan Kaya ailesi nişanı bozdu. Bölgede nişanın bozulmasını olgun karşılanmadığını ileri süre kız tarafı olan Kılıç ailesi oturdukları Onikiler Mahallesi'nden, Kaya ailesinin oturduğu Tepe Mahallesine gitti. Aileler burada bir süre görüştükten sonra tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede
kavgaya dönüştü. Kavgada birkaç kişi hafif şekilde yaralanırken, polisin araya girmesi ile olay kısa sürede yatıştırıldı.
Bu arada, Tepe Mahallesi'nde oturan Kaya ailesinin yakınları özel otomobil ve kamyonetlerle yaklaşık 70 kişilik grup Onikiler Mahallesi'nde bulunan kız tarafının evine gitti. Taraflar burada birbirlerini taş ve sopalarla darp ederken, kız alıp-verme konusunda aracı olan İnan ailesinin tarafları da kendilerini bir anda kavganın içinde bulundu. Kız ve erkek tarafı ile nişanda aracı olan İnan ailesinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grubun kavgasını önlemek için olay yerine 100 kişilik çevik kuvvet polisi, 1
adet tazyikli su aracı, 1 adet panzer ve çok sayıda devriye gezen polis aracı gönderildi. Çıkan taşlı ve sopalı kavgada Hacı Ömer İnan, Mustafa İnan, Mustafa Kaya, Bakır Kaya, Mehmet Kaya ve Kasım Kılıç yaralandı. Yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile özel polikliniklere götürülerek tedavi altına alındı. Polis, olay sonrasında kavgaya karışan Kaya, Kılıç ve nişanın yapılmasında aracı olan İnan ailesinin taraflarından 21 kişiyi gözaltına aldı.
Onikiler Mahallesi'nde toplanan grubun dağıtılması için polis otosundan sık sık anonslar yapıldı. Gözaltına alınan şahısların bir bölümü Eyyübiye Polis Karakoluna, bir kısmı da Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Polis, Tepe ve Onikiler Mahallesi'nde tarafların üçüncü kez kavga etmemesi için gece yarısına kadar nöbet tuttu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.