banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bucakta bir grup liseli yol kapattı

Bucak Ayfer Gök Lisesi Okul Müdürü Murat Tolunayın Bucak Anadolu Lisesine tayin edilmesinin ardından okulun yaklaşık 400 öğrencisi, okul bahçesinde toplandı. Buradan Süleyman Demirel Bulvarını takip ederek yürümeye başlayan öğrenciler, bir süre yolu trafiğe kapattı.

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önüne gelen öğrenciler, Müdürümüzü geri verin şeklinde sloganlar attı. Yaklaşık yarım saat müdürlük binası önünde kalan ve ardından içeri girmeye çalışan öğrencileri polis engelledi.

Durumu haber alan Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu da, öğrencilerin yanına geldi. Kaymakam Hacıbektaşoğlu, burada öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, her öğretmenin görev gereği başka yerlere tayininin çıkabileceğini kaydetti.

Keşke ben de Murat hocanın yerinde olabilseydim diyen Hacıbektaşoğlu, Sizler Murat hocayı çok seviyorsunuz. Ama bu tür değişiklikler zaman zaman olacak diye konuştu. Kaymakam Hacıbektaşoğlunun ikna çabalarına rağmen öğrenciler, müdürleri Murat Tolunay okullarına dönene kadar oturma eylemi yapacaklarını söylediler.

Bunun üzerine Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, konuyu değerlendireceklerini ifade etti. Ardından öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.