banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bucak'a Plaket Verildi

Siverek İlçesinin tarihi Gümrük hanında kültür ve sosyal işler müdürlüğünde Müzisyenler adına plaketi taktim eden Mahalli sanatçı Mahmut Yakut  yaptığı açıklamada  şöyle dedi; ''Siverek'te bulunan müzisyenleri  bir araya getirip  onlara  çalışma olanağı sunan böyle güzel ve anlamlı bir binada  onarlı bir arada tutan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile Avukat Ali Şur'a ne kadar teşekkür etsek azdır, sanata  ve sanatçıya verdikleri değerden  dolayı  bu iki değerli  insana minnettarız'' dedi.

 Sanat ve sanatçının  mutlaka  korunması gerektiğini belirten  belediye Başkanı  Ali Murat Bucak,bu çalışmalara katkı sunan  avukat Ali Şura  ve tüm mahalli sanatçılar  teşekkür  ettiğini  belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.