banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye

Bu Uludere araştırmasından bir sonuç çıkmaz!
Sabah gazetesi, bugün birinci sayfasından Cumhurbaşkanı Gül'ün Uludere soruşturmasıyla ilgili sözlerini haberleştirdi. Ancak haberde öyle bir resim kullandı ki, resimdeki mekan, kıyafetler ve başlığı görenler 'Bu araştırmadan bir sonuç çıkmaz' demekten kendini alamadı.

Sabah gazetesi Cumhurbaşkanı Gül'ün Bolu'da bir tavuk üretim merkezinde yaptığı incelemeyi ilk sayfasından haberleştirdi. İlk başta gayet normal görünen haberi ilginç kılan ve bakanları hem güldüren hem de düşündüren ayrıntı ise haberin başlığı oldu. Gazete özel kıyafetleri giyerek maskelerini taktıktan sonra tam bir araştırma ekibine dönüşen Cumhurbaşkanı Gül'ün tavuk üretim merkezinde söylediği "Uludere'deki hatayı araştırıyoruz" şeklindeki sözlerini de resmin üzerine yazınca kompozisyon tamamlanmış oldu. Resmin üst tarafında aşağı sarkan tavuklar ise kompozisyona ayrı bir hava kattı.

Gazeteyi eline alanlar gördükleri bu durum karşısında 'Bu Uludere araştırmasından bir sonuç çıkmaz' demekten kendini alamadı.

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.