banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

PERDER’in yaptığı toplantıda bölgede yaşanan şiddet olayları nedeniyle zor günler yaşayan perakende esnafının birbirlerine destek olması gerektiği vurgulandı.

VAN TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda bölgede yaşanan olaylardan ekonomik açıdan etkilenmemek için tüccarların, karşılıklı birbirlerini desteklemesi gerektiği belirtildi.

Yapılan istişare toplantısına VAN TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Van PERDER Başkanı Faruk Tasan ve Van PERDER Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan VAN TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, “Ticaret kazanç politikasıdır. Tüccarlar kazandıkça, Van da kazanacaktır. İlimizin en etkin sektörü olan marketlerin, ticaret noktasında çok önemli bir yeri vardır.” dedi.

“Süreçte tüccarlar birbirlerini desteklesin”

Toplantıda sonra söz alan Van PERDER Başkanı Faruk Tasan ise, “Bölgemizde yaşanan olaylardan dolayı çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu olumsuz süreçten etkilenmemek için özellikle ilimizde yaşayan tüccarların, birbirlerini desteklemesi gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısı, üyelerin karşılıklı söz alması ile sona erdi.      (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.