banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bu ses kaydını yayınlamak vatan hainliği!

Türkiye böylesi bir ihaneti hiç yaşamadı. Kaset savaşları ile gelinen noktada BAŞÇALAN isimli hesaptan yayınlanan son ses kaydı 'vatan hainliği'nin dik alası.
Ses kaydı çok yakın bir zamanda kayda alınmış. Son 10 günlük bir periyodu gösteriyor. Dinlenenler ise bu ülkenin güvenliğinden sorumlu bir numaralı isimler.
MİT Müsteşarı Hakan FidanGenelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar GülerDışişleri Bakanı Ahmet DavutoğluDışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu
ÜLKE SIRLARI İFŞA EDİLİYOR
Ses kaydında 4 önemli ismin Türkiye'nin güvenliği için yaptığı çok gizli toplantının baştan sona dinlenip kayda alındığı anlaşılıyor.
Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'ne yönelik saldırı halinde yapılacakların konuşulduğu toplantıda ülke güvenliği için kritik bir planlama ve strateji üretimi yapılıyor.
Böyle bir konuşmayı dinleyip internet üzerinden servis etmek ülkeye ihanetten başka bir niyet taşıyor olamaz.
ERDOĞAN HAKLI ÇIKTI
Ses kaydı Başbakan Erdoğan'ın günlerdir söylediği 'casusluk yapıyorlar, devletin bilgilerini yabancılara servis ediyorlar' sözlerini de haklı çıkardı.
Erdoğan daha bir kaç gün önce şunu söylemişti;
-"Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum."
VATAN HAİNLİĞİNİ KENDİLERİ TESCİLLEDİLER
Başbakan bu sözleri söylediğinde böylesi bir ihanete kimse ihtimal vermemişti. Yayınladıkları ses kaydı ile bunu kendileri tescillediler.
Bir ülkenin güvenliğinden sorumlu kişileri dinlemek, en mahrem sırlarını kayda almak ve devletin güvenliğini tehlikeye uğratacak bu kaydı yayınlamak ancak 'vatan hainlerinin' yapabileceği birşeydir.
BAŞÇALAN DEĞİL BAŞİHANET
Bu ses kaydını yayınlayanların 'temiz Türkiye' gibi bir dertleri olmadığı da artık aşikar. Kaset servisçisi BAŞÇALAN hesabı gerçekte BAŞİHANET adresiymiş.
İnternethaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.