banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Bu kadarına da pes!..

Ergani’de ‘Bu kadarına da pes’ dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı.

Edinilen bilgilere göre Kemaliye mahallesinde oturan Kadriye Bakır, hastalığından dolayı kızı tarafından Diyarbakır’a hastaneye götürüldü. 5 gün sonra hastaneden evine geldiğinde, evin penceresinin söküldüğünü fark eden Kadriye polisleri aradı.

Maddi durumu yetersiz olan ve bu yüzden de fazla eşyası olmayan Kadriye teyze, evde kullandığı eşyaların  büyük kısmının çalındığını belirterek, “Hastalığımdan dolayı kızım beni Diyarbakır’a götürdü. 5 gün kaldım. Geldiğimde pencerenin kasasının yerinden çıkarıldığını gördüm. İçeri girip çay içmişler, zıkkımlanmışlar. Perdeyi, karyola örtüsünü, halıyı, teypi, büyük bir tencereyi, etrafı altın kaplamalı saati, evin tapusu ve kimliğimi alarak çalmışlar. Polisler; ‘bir iz bulursak size haber veririz’ demişler. Polis nerede bulacak bunları?” ifadelerini kullandı.

Hırsızların yerinden söktükleri pencere yerine yeni pencere ve korkuluk takan Kadriye teyze mağdur olduğunu belirterek; “Pencereleri çıkarmışlar, parçalamışlar. Kaynakçı çağırdım. Pencereyi taktı. Komşular yardım etti. Pencereyi yapan şahsa da taksitle parasını ödeyeceğim.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.