banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Bu işareti görmeden sakın alışveriş yapmayın!

Son günlerde bir internet sitesinin ücretini aldığı cep telefonu yerine maddi değeri düşük başka ürün göndererek kullanıcıyı mağdur ettiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yapan Orhun, kullanıcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
 
E-ticaret sektörünün, Türkiye’de büyük potansiyel taşıyan ve her sene yüzde 50’nin büyüyen bir sektör olduğunu belirten Orhun, bu olumlu gelişime bazı olumsuz deneyimlerin gölge düşürebildiğini belirtti.
 
Online alışveriş deneyimini sorunsuz bir şekilde yaşamak isteyen kullanıcıları ETİD üyesi firmalar gibi, kendini kanıtlamış, güvenilir internet sitelerinden alışveriş yapmaya davet eden Orhun, güvenilir firmalardan alışveriş yapmanın kullanıcılara büyük artı sağladığını vurguladı.
 
Hakan Orhun, şunları kaydetti: ”Öncelikle alışveriş yapmak üzere internet sitesine giren kullanıcılar mutlaka adres çubuğunda kilit işareti olup olmadığına dikkat etmeli. Ödeme seçeneği her ne olursa olsun paketi kargoyu getiren kişinin yanında açmak istenmeyen durumlara sebebiyet verilmesine engel olacaktır. Tüm bunların yanı sıra ödeme aşamasına gelindiğinde mesafeli satış sözleşmesi mutlaka okunmalı. Kullanıcılar bu birkaç noktaya dikkat ederek online alışveriş deneyimini keyifli birer maceraya dönüştürebilir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.