banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

BU İNSANLAR İŞ DEĞİL BİLET SIRASINDALAR

5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena Statı'nda, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için vatandaşlar, bilet alabilmek için dün geceden itibaren 11 Nisan Statı önünde kuyruğa girdi.


11 Nisan Statı gişelerinden saat 13. 00'dan itibaren biletin tanesi 10, 20, 30 TL satışa çıkacak. Bazı Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar geceyi statın gişe kapıları önünde geçirdi. Gece saat 23.00'dan itibaren stat önüne gelen taraftarlar, üşümemek için battaniye getirerek gişe önünde kamp kurdu. Bazı taraftarlar ise Şanlıurfa için ayrılan 6 bin adet bilete tepki gösterdi. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Şanlıurfalı vatandaşlara 6 bin adet biletin çok az olduğunu, biletin kendisine yetişmeyeceğini
bildiği için gece saat 23.00'da stat önüne gelip sıraya girdiğini belirterek, "Biletin elimize geçmeyeceğinden korktuğumuz için. Gece gelip gişe önünde yatmaya karar verdi. Fenerbahçe aşkı için 15 saat değil, 15 gün yine sabahlarım" dedi.http://balikligol.com/images/news/2177.jpg

 
Başka bir taraftar ise böyle bir şansın 50 yılda bir Şanlıurfa'ya geldiğini ifade ederek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bir söz karşılığında Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Şanlıurfa'da oynanacak. Tabi ki biz 15 saat değil iki gün yine kalırız. Çünkü bu 50 yılda bir Şanlıurfa'ya gelen bir şanstır. Onun için bu kadar arkadaşımız burada cefa çekiyorsa, bizde bir tane bilet almak için geceyi burada geçireceğiz. Fenerbahçe'nin canı sağ olsun. Ne kadar bekleyeceğimiz de belli değil. 15 saat mı? 20 saat mı? bilemiyorum. Çünkü bilet satışında belki gecikme de olabilir. Kuyrukta da izdiham olacağı için yani geceyi burada nasıl geçireceğimizi bilemiyoruz bu 15 saat içerisinde. Başbakan'ın sayesinde biz bu maçı seyredeceğiz ama Şanlıurfalıların bir çoğu bu maçı seyredemeyecek. Sadece 6 bin kişi seyredecek. Maç Şanlıurfa'da oynanıyorsa neden bize 6 bin bilet ayrıldı. O zaman biz hiç maça da gitmeyelim evimizde televizyonda seyredelim. Hiç olmazsa burada bir şamata olmazdı" diye konuştu.


Sabah saatlerinde ise gişelerin önü tıklım tıklım dolarken, taraftarlar gişe yetkililerin biletleri satacağı saati beklemeye başladı. Bazı taraftarlar gece saat 23.00'dan itibaren gişe önünde beklediğini belirterek,, "Dün geceden beridir gişe önünde bekliyoruz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda biletler bugün saat 13.00'da satışa çıkacak. Onun için geceden gelip gişe önüne gelip beklemeye başladık. Şanlıurfa'nın da spora ne kadar sevdalı olduğunu hepiniz görüyorsunuz. Buradan Trabzonspor yönetimine sesleniyorum. Gerçek Güneydoğu taraftarı Şanlıurfa'dadır. Hiçbir zaman kuşkuları olmasın ve seve seve Şanlıurfa'ya gelin" şeklinde konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.