banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Bu iddia çok konuşulacak

Dün gece Türkiye için çok uzun oldu. Çünkü gündeme damga vuracak iki olay yaşandı. Önce İskenderun'da Deniz üssüne teröristlerin saldırdığı haberi geldi. Bu saldırısa 6 askerimiz şehit oldu.

Bu olayın hemen ardından sabaha doğru Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren gemilere İsrail tarafında baskın düzenlediği ve çok sayıda kişinin öldürüldüğü haberi geldi.

Bu konuyla ilgili özellikle de İsrail'in saldırısı ile ilgili sabah saatlerinden bu yana pek çok yorum yapıldı. Bu konudaki en dikkat çekici yorum Türksam Başkanı Sinan Oğan'dan geldi.

Oğan yaptığı açıklamada İskenderun'da teröristler tarafından Deniz Üssüne yapılan saldırı ile İsrail'in Gazze'ye insanı yardım götüren gemileri saldırı arasında bir bağlantı olabileceği imasında bulundu. Oğan yaptığı analizde, gündem saptırılması için İskenderun'a saldırılmış olabileceğini söyledi. Oğan, İskenderun'da askeri birliği yapılan saldırının zamanlamasının manidar olduğunu ifade etti.

www.stratejikboyut.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.