banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Bu evde kendiliğinden yangın çıkıyor VİDEO

Şanlıurfa merkezde yaşayan 4 çocuklu Taş Ailesinin 2 odalı evinde 3 ayda 100’ün üzerinde yangın çıktı. Evde bulunan eşyalar kendiliğinden alev alırken Taş ailesi bu durumun sebebini bir türlü bulamıyor. 3 yıl önce başlayan yangınlar Taş ailesini perişan hale getirdi. 3 yıl önce başlayan ve korkuya sebep olan yangınlar bir ara son buldu. Taş ailesinin evi daha sonra yeniden yanmaya başladı. Son 3 yıldır sürekli kendiliğinden yanan evde, ailenin eşyaları kullanılamaz hale geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan ev sahibi Belkıs Taş, nereye gitseler aynı korkuyu yaşadıklarını söyledi. Taş, “5 kilo un alıp ekmek yaptık o bile yandı. Ne yatak ne elbise hiçbir şey kalmadı salçamız bile yandı. Sadece bizim evde değil misafir olarak bir evde yatıya kalsa orası da yanıyor” diye konuştu.
Taş ailesinin komşusu evde çıkan esrarengiz yangınlarla ,ilgili şöyle konuştu;“komşularımızın gittiği evde yanıyor. Evden birkaç parça eşya aldık bari onları kurtaralım diye eşyaları aldığımız evde de yangın çıktı. Komşularımızı bir yere gidemiyor ev yandığında ne yapacaklarını bilemiyorlar. Yangın çıktığında dışarıdan biri gelip yangını söndürmeye çalışıyor. Evde aklınıza ne geliyorsa o yanıyor.”
KURAN-I KERİM BİLE YANDI
Eşyaları sürekli alev alan Taş ailesinin evinde bulunan Kuran-ı Kerim bile yandı. Taş ailesi, “evimizde her şey yanıyor. Ekmek, salça hatta Kuran-ı Kerim bile yanıyor” ifadelerini kullandı.  Belkıs Taş da sürekli çıkan yangınlardan dolayı psikolojilerinin çok bozulduğunu söyledi. Bazılarının kendilerine güvenmediklerini ve eşyaları kendilerinin yaktıklarını düşündüğünü söyleyen Taş ailesi, “biz eşyalarımızı kendimiz yaksak nerede yatacağız. Neden yapalım böyle bir şey biz de Müslüman’ız biz bunu kendi evimize neden yapalım?” diye isyan ettiler.
Öte yandan gazetecilerin evde çekim yaptığı sırada yine kendiliğinden yangın çıktı. Plastik leğenin içerisinde bulunan kıyafetler kendiliğinden alev aldı. Taş ailesi, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.