banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bu Çalışma Viranşehirlileri Mutlu Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Viranşehir İlçesinde yürüttüğü kapsamlı parke ve yol çalışmaları kapsamında mahalle sakinleri, ‘Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnunuz Sayın Celalettin Güvenç’e Teşekkür Ederiz’ pankartı açtılar.

Kent genelinde daha güzel bir Şanlıurfa için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir İlçe merkezi ve kırsal mahallelerinde 113 Bin metre karelik beton parke ve 63 Km’lik dayanıklı Beton yol çalışmalarını başlattı. Vatandaşların çamurlu yol çilesini bitiren Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmasının ardından Viranşehir Bahçelievler Mahallesi sakinleri tarafından, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnunuz Sayın Celalettin Güvenç’e Teşekkür Ederiz”. Pankartı açtılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçesinin kırsal mahallelerinde dayanıklı olmasıyla bilinen 63 Km Beton yol çalışmalarını da başladı.

Yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, “Önceden mahalle arasındaki yollar kötüydü şuanda parke çalışmaları yapılıyor Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür ederiz” Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.