banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bu Birikethane ne zaman taşınacak?

HALİLİYE ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesindeki Birikethane faaliyetine halen devam ediyor. GAP İlköğretim Okulunun yanı başında bulunan briketçiler sitesinin çıkardığı gürültü hem öğrencileri hem de velileri mağdur etmeye devam ediyor. Yıllardır devam eden aşırı gürültü nedeniyle bunalıma girdiklerini belirten Süleymaniye Mahallesi sakinleri, belediye yetkililerinin bir an önce siteyi kent dışına taşıyarak çözüm bulmasını istedi. Defalarca yetkililerle görüştüklerini belirten vatandaşlar, sonuç alamamaktan şikâyetçi.

Çocuklarını okula getiren öğrenci velileri, öğrencilerin gürültüden dolayı derslerine yoğunlaşamadıklarını belirterek yetkililerin söz konusu brikethaneyi il dışına çıkarmasını istedi.

 

Sabah uykusuna hasret kaldık

OLAY’a konuşan vatandaşlar ise, “Gürültüden dolayı sabah uykusuna hasret kaldık. Birikethane çalıştığında gürültüden dolayı rahatsız oluyoruz. Mahalleye kötü bir görünüm veriyor. Buralar gün gün gelişiyor. Artık Büyükşehir olduk. Böyle bir yerin şehir merkezinde olmaması lazım. Ama artık birikethaneler kalkıyor. Okula gidecek olan öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde ders işleyecek” şeklinde ifadeler kullandı.

Nusret Aydın/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.