banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bozova teşkilatından partililere iftar

İftar yemeğine Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yanı sıra Partililer ve Muhtarlar katıldı.

Ak Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün konuşmasında şunları söyledi. “ Biz bu ayda istedik ki siz değerli dostlarımızla iftarda beraber olmak istedik. Ramazan ayının son haftasındayız kadir gecesi malumunuz bu haftanın içerisinde bu vesileyle hepinizin kadir gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum dedi ”.

AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül ise konuşmasında Teşkilatçılık bildiğiniz gibi bir seçim zamanına muhasır bir çalışma değil. Sadece seçimde değil seçim sonrası da her zaman beraber olmaktır. Dedi.

SEÇİM SÜRECİ EKİM ZAMANI DEĞİL

 İl Başkanı Beyazgül Bozova Teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor, seçim zamanına muhasır değil.  Seçim zamanına muhasır bir çalışmanın neticesi olmuyor seçim zamanı hasatı toplarız hasat zayi olmasın diye gayret ederiz. Seçim süreci ekim zamanı değil. Bugün bakın bir koalisyon dönemine girdik, bizim neslimiz koalisyon sıkıntısını çok fazla yaşadık neler olduğunu biliyoruz. Bir kanunun idari bir tasarrufun ne kadar zor olduğunu o zamanlar yaşadık ve televizyon konuşmalarımızda da bunu anlattık, derdinizi anlatacak kimseyi bulamazsın. Diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Mazhar Bağlı konuşmasında şunları söyledi. “ AK Parti Türkiye’nin Partisidir. Türkiye’nin bütün bölgelerinden bütün kesimlerinden oy alan Türkiye’nin bütün meselelerini kalıcı bir şekilde çözme iradesini ortaya koyan ve bu konuda bir ortak aklı projeye dönüştüren tek Parti AK Partidir. Bugünde bu bir kez daha görülmüş olduk. AK Parti’nin içinde olmadığı hiçbir koalisyonun olmadığını açık bir biçimde görüyoruz. Tabi gönlümüz koalisyondan yana değildir, biz istiyoruz ki gerçekten AK Parti Türkiye’nin sorunlarını tek başına sırtlasın ve bunları çok acil bir şekilde çözüme kavuşturacak bir yol harikasıyla birlikte, yürütmüş olsun bir hedefe götürmüş olsun dedi”.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba İftar yemeğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi. “  Gerçekten halk bize 258 Milletvekili ile siz koalisyon olacaksız dedi ve biz halkın bu kararına çok büyük saygı duyduk. Tabi ki halkın kararı bizim için çok önemli, ama şunu çok iyi anladık ki Türkiye ve Şanlıurfa hakikaten çözüm noktasında AK Parti olmayınca olmuyor. Çok samimi olarak söylüyorum, bize oy veren vermeyen biz sin hizmet karınızız biz sizin problemlerinizi çözmek için varız. Gece gündüz demeden hep emrinizde olacağız. Bu dönem yeni bir dönem inşallah bu koalisyon hayırlısıyla kurulur ve göreceksiniz aynen böyle rüzgâr gibi akıp Şanlıurfa’nın problemlerini çözeceğiz dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.