banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Bozova şehidine ağladı

Askeri kargo uçağı ile Şanlıurfa Havaalanına getirilen şehit Uzman Onbaşı Habib Şahin’in cenazesi buradan da Bozova’daki Dutluca köyüne götürüldü Dutluca İlköğretim Okulunun bahçesinde kılınan namazın ardından Şahin'in cenazesi, Dutluca Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Şehit Habib Şahin  cenazesine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt ve kamu kurum kuruluş müdürleri  katıldı.

Vali İzzettin Küçük, şehidin babası Mehmet'i koluna girerek teselli etmeye çalıştı. Törene Vali Küçük'ün yanı sıra 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, ve şehidin vatani görevini yapan kardeşi Emrah ile diğer yakınları katıldı.

Şahin'in 9 ay önce göreve başladığı, 4 gün önce görüştüğü ailesine memleketine gitmeyi planladığını söylediği öğrenildi.İkindi namazına müteakip kılınması beklenen cenaze namazı askerde olan abisi Emrah’ın  gelmesinden dolayı bir süre bekletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.