banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bozova Kaymakamı intihar etti

Şanlıurfa’ nın Bozova kaymakamı 31 yaşındaki Caner Akgün, sabah saat 7 sularında kaymakamlık konutunda tabancayla intihar etti

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi.

Caner AKGÜN KİMDİR?

 1980 yılında Ordu’da doğdu. Aslen Giresunlu’dur. İlk, orta ve lise öğrenimini Giresun’da tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Giresun Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Sırası ile Antalya ili Gündoğmuş ilçesi ve Konya ili Taşkent ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2005- 2006 yıllarında İngiltere’nin Manchester Üniversitesi’nde 9 ay Lisan ve Kamu Yönetimi dersleri aldı. 16 Mart 2007 tarihinde Adana ili Aladağ Kaymakamlığı’na atandı. 2008 yılında Hemşin Kaymakamı olarak atandı. 30 Temmuz 2010 Tarihli ve 27658 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Kararname ile Bozova Kaymakamı olarak atandı. Gelir Uzmanı Tuğba AKGÜN ile evli ve 2011 yılında dünyaya gelen bir kız çocuğu babasıdır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.