banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Böyle evlilik teklifi ilk defa oldu!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir itfaiye eri, sevgilisine, balkonuna uzatılan itfaiye merdiveninde evlilik teklifinde bulundu. Sevgilisini itfaiye merdiveniyle balkonunda gören ve büyük şok yaşayan genç kız ise, teklife "evet" cevabını verdi.

İlginç evlilik teklifi, Altay Mahallesi Sevinç Sokak'ta yapıldı. İtfaiye aracı ile sevgilisinin evinin önüne gelen itfaiyeci Şevket Kaya (26), sevgilisi Cansu Atlı'nın (25) üçüncü kattaki evine itfaiye aracının merdiveni ile çıkarak cama vurdu. Kaya, büyük bir şaşkınlıkla balkona çıkan Cansu Atlı'ya, "Seni Seviyorum. Benimle bir ömür boyu olmaya var mısın?" yazılı pankart açtı. Karşısında sevgilisi Şevket Kaya'yı gören genç kız, duygusal anlar yaşadı. Bu sırada itfaiye ekibince havai fişek atıldı.

Evlenme teklifini sözlü olarak dile getiren Şevket Kaya, 'Evet' cevabını aldı. Kaya, itfaiye aracının merdiveninden, balkondaki Cansu Kaya'ya yüzüğünü taktı.

Olay sırasında toplanan mahalle sakinleri, yaşananları şaşkın gözlerle izledi. Yaşananların evlenme teklifi olduğunu öğrenen vatandaşlar, genç çifte alkışlarla destek verdi. Genç itfaiyecinin mesai arkadaşları da bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emek sarf etti. Turgutlu İtfaiye Müdürü İsa Algaç ve genç itfaiyecinin babası Selvilitepe Muhtarı Sait Kaya da yaşananları izleyenler arasındaydı.

Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Cansu Atlı, boynuna sarıldığı Şevket Kaya'ya teşekkür etti. Farklı bir evlenme teklifine imza atan genç itfaiye eri Şevket Kaya, "Mesleğimi çok seviyorum. Hayatımı birleştirmek istediğim Cansu'yu da çok seviyorum. Bu nedenle böyle bir evlenme teklifinde bulunmayı uzun zamandır aklımdan geçiriyordum. Müdürümüz İsa Algaç ve mesai arkadaşlarımın desteği ile bu hayalimi gerçekleştirdim. Cansu evlenme teklifimi kabul etti, onu çok seviyorum. Emeği geçenlere teşekkür

ederim" dedi.

Cansu Atlı ise, "Üçüncü kattaki evimizin camı çalındı. Çok şaşırdım ve balkona çıktığımda hazırladığı pankart ile Şevket'i itfaiye aracının üzerinde tam karşımda gördüğümde çok daha büyük bir şok yaşadım. Duygulanmamak elde değil, böyle bir evlenme teklifinin cevabı da tabii ki hiç düşünmeden 'evet' olur" ifadelerini kullandı...
haber evet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.