banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Boykota uymayan hat minibüsü yakıldı

PKK/HDP’nin Kobani üzerinden toplumu germesi ve halkı tehdit etmesi devam ediyor.

Dün kepenklerin kapatılması ve kontakların kapatılması için halka tehditler savuran PKK’li çeteler, boykot kararına uymayanları hedefine oturttu.

Önce Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde kepenk kapatmayan esnafı bıçaklarla tehdit ederek fotoğraf ve görüntülerini almaya çalışan PKK’lilerin ardından akşam geç saatlerde merkez Yenişehir ilçesi şehitlik semtinde bulunan Ali Pınar Caddesi üzerinde içerisinde yolcu olan 21 M 0151 plakalı minibüs yüzü maskeli kişiler tarafından durdurularak Molotof kokteylleri ile yakıldı. Bir anda alev alan minibüsün içerisinde bulunan insanlar canlarını zor kurtarırken olayda iki yolcu yaralandı.

Yarılar olay yerine gelen ambulansla yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası bölgeye giden polis ve itfaiye ekipleri olaya hemen müdahale ederken, polis yanan minibüs etrafında sevinç gösterilerinde bulunan PKK’lileri plastik mermi ve gaz bombasıyla dağıttı.

Yarım saatlik bir uğraş sonucu yangın kontrol altına alınırken, yangın sonrası minibüsün sadece iskeleti kaldı.

Araç,  olay yerine gelen çekiciyle kaldırılırken, polis olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.