banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Borç yapılandırmasında son 9 gün

Vatandaşın başta vergi borçları olmak üzere Belediye’ye borçlarını yapılandırabileceği başvuru için tanınan 3 aylık süre devam ediyor.  Torba Yasa’dan faydalanarak su bedeli, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar için son gün 31 Aralık.

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip ödenmeyen su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi gibi alacaklarını ödemeyenlerin 31 Aralık 2014 mesai bitimine kadar yazılı dilekçe ile Bingöl Belediyesine müracaatta bulunulması istendi.

Vatandaşların, yapılandırma işlemlerini yaptırmak için hafta sonu hizmet alabilecekleri vurgulanan açıklamada, “Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız için hafta sonları 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Bingöl Belediyesi veznelerinde hizmet almaya devam edecekler. Hafta içi 08.00 ile 16.00 arasında vatandaşlarımız ödeme yapabilmektedirler. Vatandaşlarımız istedikleri gün ve saatlerde ödemelerini yapabilirler. Peşin ödemelerde gecikme zammı alınmayacak. Borçların taksitlendirilmesi halinde ise tefe-tüfe oranında cüzi oranda gecikme zammı uygulanacak ” denildi.

Açıklamada ayrıca; Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ila 16.00 saatleri arasında yapılandırma birimi ve veznelerin açık olduğu belirtildi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.