banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Bomba yüklü aracın patlama anı kamerada

Edinilen bilgilere göre; Bomba yüklü bir kamyonetin ilçede seyir halinde olduğuna ilişkin ihbarı değerlendiren Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, söz konusu aracı takibe aldı.

Dargeçit ilçesi Bahçebaşı Mahallesi Seyit Ahmet Sokak’ta terk edilmiş halde bulunan kamyonette yapılan incelemede, kasasındaki bidonlar içinde patlayıcı olduğu belirlendi.

Çevredeki evler boşaltılarak, alınan güvenlik önlemlerinden ardından kamyonet kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Bomba yüklü aracın patlatılma anı kameralara da yansıdı.

Patlamanın şiddetiyle yolda yaklaşık bir metre derinliğinde iki metre çapında çukur oluştu, çevredeki bazı evler de zarar gördü. Patlayıcının miktarının ise 300 kilogram olduğu ifade edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.