banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl Başkanlığından oluşan bir heyet, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ı makamında ziyaret etti.

Mehmet Emin Doğru ve beraberindeki heyeti Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan karşıladı. Batman’da ticaret, tüketici hakları ve arabuluculuk gibi birçok faaliyetlerde bulunan Batman Ticaret İl Müdürlüğü hakkında heyete bilgi veren Kalkan, kısa bir süre içerisinde birçok sorunu ortadan kaldırarak önemli adımlar attıklarını belirtti.

Kalkan, “Bunlardan bazıları hakem heyetlerinin kurulması, gümrük sorunlarının giderilmesi için alt yapı çalışmalarıdır. Esnaflar arasında ve tüketici-üretici arasındaki sorunları çözmek için 8 meslek örgütü ve STK’dan oluşan hakem heyeti oluşturduk. Geldiğimizden bu yana 15 bin dosyayı çözdük ve hizmet için elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz.” diyerek yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Daha sonra söz alan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, çalışmalarından dolayı Ticaret İl Müdürünü tebrik ederek çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

Bölgede yaşanan çatışmalı ortamdan dolayı ticaretin durma noktasına geldiğini belirten Doğru, bu gidişatın bölgede esnaf ve sanayiciyi zor durumda bıraktığını belirterek, “Bölgede yaşanan süreçten dolayı esnaf ve sanayici zor günler geçiriyor. Bölgenin en rahat yeri Batman olmasına rağmen esnaf ve sanayici çok sıkıntı çekiyor.” dedi.

Liyakatli ve bölge insanının değerlerine sahip ehil insanların bu tür makamlara gelmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten M. Emin Doğru, bu durumun bölge insanına faydalı olacağını ve sorunların çözümüne katkısı sağlayacağını umut ettiklerini ifade etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.