banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bitlis'te korkutan bomba ihbarı asılsız çıktı

Bitlis  Merkez İnönü Mahallesi’nde bulunan Şemsi Bitlis İlk Okulu ile Dideban Ortaokulu arasında park edilmiş bir kamyonda bomba olduğu ihbarı yapıldı.

İhbarı değerlendiren polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra aracın şoförü olay yerine çağrıldı. Park edilmiş araç didik didik arandı. Araçta herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmayınca yapılan ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.   Arcın park ettiği çevrede bulunan mezarlık alanı ve çevresinde polisler tarafından detektör köpeklerle tarandı. Yapılan aramaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Araç sahibi park ettiği aracını alarak uzaklaştı. Yapılan ihbarın okulun dağılma saatine denk gelmesi, öğrenci velilerinde paniğe neden oldu.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.