banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri Japonyadan alacağı borç parayı İHH üzerinden Afganistana gönderecek

Bitlis'te 2'inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu açılıyor

Bitlis Fotoğrafçılar Derneği (BİFOD), gelen talepler üzerine 2’inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenleyeceğini bildirdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan BİFOD Başkanı İskender Selçuk, kursun günümüz teknolojileri kullanılarak modern ortamda verileceğini belirtti.

Selçuk, “2015 yılı içerisinde Nisan-Mayıs döneminde Dernek olarak ilk Temel Fotoğrafçılık kursumuzu açtık. Kontenjan ile sınırlı olan kursumuza yoğun talep oldu. Birinci dönem kursumuzu teorik ve uygulamalı olarak hem kurs salonumuzda hem de geziler ile başarı bir şekilde tamamladık.” dedi.

Derneklerine gelen yeni talepler doğrultusunda 2’inci Dönem  Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu açmaya karar verdiklerini dile getiren Selçuk, “Başvuru önceliğine göre kontenjan ile sınırlı olan kursumuzda fotoğrafçılığa giriş, fotoğraf makineleri, fotoğraf makinesi ekipmanları, fotoğrafta kompozisyon, çekim teknikleri, fotoğraf ve ışık ile fotoğraf düzenleme konularında ayrıntılı eğitim verilecektir. Teorik derslerimiz bittiğinde uygulamalı eğitimlerimizi dış çekimlerle farklı konularda gezi olarak düzenleyeceğiz.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.