banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Bitlisliler iradelerine saygı duyulmasını istedi

Bu gün yapılan 26.dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına giden Bitlis halkı, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun iradelerine saygı duyulmasını istedi. Oy kullanmak için sabah saat 07.00 itibariyle seçmenler sandığa gitmeye başladı.

Sabah saatlerinde okullarda sakin bir ortam mevcutken, öğleden sonra okullar oy kullanmak isteyen seçmenle doldu taştı. Yoğunluktan dolayı oy kullanmak isteyen vatandaşlar sıraya geçti. Seçmenin rahat ve baskı altında kalmadan oyunu kullanmak için okulun içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Engelli seçmenler yakınlarının yardımıyla sandığa gelerek oy kullandı. Oy kullanan Bitlisliler, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun kendi iradelerine saygı duyulmasını isteyerek, seçimin huzur ve kardeşlik ortamında geçmesi temennisinde bulundular.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.